Over mij

Over mij

Hallo ik zal mijzelf even voorstellen, wel zo leuk dat je weet wie de schrijfster is van deze autostoeltjes blog. Ik ben Sabina moeder van twee prachtige dochters, en samen met mijn man woonachtig in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

Autostoeltje informatie zoeken.

Voordat onze eerste dochter geboren werd had ik een lijst gemaakt met wat ik allemaal nodig had voor na de bevalling. Daar stond uiteraard van alles op ook een autostoeltje, daar heb je dus als nieuwe aanstaande moeder en vader geen verstand van dus ga je op het internet informatie zoeken. Je ziet dan al snel dat er heel veel sites zijn die allemaal een gedeelte van het verhaal vertellen, waar je op moet letten of met tips, maar alle informatie op één site had ik toen niet gevonden en je wilt uiteraard wel een veilig en goed autostoeltje voor je baby want dat is toch je kostbaarste bezit.

Autostoeltje idee.

Ik ben het internet opgegaan om te zoeken naar wat nou het beste autostoeltje zou kunnen zijn, helaas was er geen één site waar alle ins en outs op stonden en heb ik heel wat pagina’s bekeken. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze blog te gaan schrijven en het (aankomende) ouders wat makkelijker te maken in de wereld van de autostoeltjes.

Kiezen van een kinderautostoel

Want wat zijn er veel verschillende autostoeltjes, voor elke leeftijd, lengte, gewicht, tegen de rijrichting in of juist met de rijrichting mee. En waar let je nou eigenlijk op bij de aanschaf van een autostoeltje? Is de duurste ook de beste? En eerlijk is eerlijk het oog wilt ook wat! op deze website probeer ik dus objectief mogelijk alle informatie over autostoeltjes te verzamelen en met jullie te delen. zodat jij als aanstaande ouder makkelijker het beste en mooiste autostoeltje te vinden op een makkelijke manier.