Auto zonnescherm

Auto zonnescherm felle zon

Ben je net een stukje aan het autorijden heeft je kleintje last van de felle zon een zonnebril is dan geen optie voor je lieveling maar wat je wel kan doen is een zonnescherm aan de binnenkant van de autoruit monteren.

Tegen laagstaande zon.

Een auto zonnescherm beschermd je kindje in de auto tegen de felle zon. Dit is zeker in de zomer fijn maar kan ook in de winter met de laagstaande zon een uitkomst zijn, het zonnescherm zorgt ook voor wat verkoeling van het directe zonlicht.

Ook voor oudere kinderen fijn.

Ook voor wat oudere kinderen is het fijn om een zonnescherm te hebben, als ze bijvoorbeeld een boekje zitten te lezen of op hun tablet aan het kijken zijn om de schittering van de zon tegen te houden

Makkelijk te plaatsen.

Het auto zonnescherm is vaak snel te plaatsen waardoor ze eventueel ook snel weer op een andere autoruit geplaatst kunnen worden. het plaatsen gebeurd met zuignappen die geen schade aan de ruit maken.

Auto zonnescherm helpen tegen de warmte

Ook kan de zonnewering iets helpen tegen het opwarmen van de auto. De zonneschermen voor de auto die aangeboden worden kunnen vaak geplaatst worden op de zijruiten of eventueel op de achterruit.

Er zijn autoraam rol gordijnen te koop het voordeel daarvan is dat als de zon weg is je ze eenvoudig omhoog kan doen om naar buiten te kijken