Nekkussen kind

Ben je net lekker op weg met je auto en zit je lieveling achterin de auto met zijn speelgoed in zijn autostoeltje of op zijn stoelverhoger en zie je  dat hij of zij in slaap valt en misschien weet je omdat je het zelf weleens heb gehad dat als je dan wakker word vaak pijn in je nek heb omdat je hoofd naar voren of naar de zij kant valt.

Oplossing nekkussen kind.

Daar is een nekkussen de oplossing voor. een nekkussen is een kussen die je om de nek van je kindje legt waardoor als je kindje in slaap valt het hoofdje aan alle kanten ondersteund word het voordeel is dat op het moment dat je kind wakker word heeft hij of zij geen pijn in de nek doordat hij in een rare houding heeft geslapen.

nekkussen

Nekkussen kind ook voor thuis.

Het nekkussen is uiteraard ook thuis voor als de kleine tv zit te kijken of op reis in het vliegtuig te gebruiken of op andere plaatsen waar je kind in slaap valt. De nekkussens zijn te koop als opblaasbaar model dat handig is als je op reis gaat en het neemt dan minder plaats in bij de toch al volgepropte koffers ze zijn alleen wat harder dan de gevulde nekkussens.

Zacht kussen.

 Een tweede optie is de gevulde nekkussen die opgevuld zijn met zachte vulling en de buitenkant is van zachte stof. De nekkkussens voor je baby of kind zijn verkrijgbaar met leuke prints of met de favoriete afbeeldingen van je kind laat je wat oudere kind hem zelf uitkiezen zo weet je haast zeker dat je kind hem ook om wil

Schoonmaken nekkussen.

Ook als het nekkussen vies word kan je hem met de handwassen of in de wasmachine  maar dan wel alleen met koudwater, bekijk anders altijd even het wasvoorschrift wat er bij het kussen geleverd word.

Als de kinderen groter zijn en niet meer in een autostoeltje zitten dan kan je voor het gemak een gordelhoes gebruiken of je kan gebruik maken van een hoofdsteun de hoofdsteuen zijn zo ontworpen dat je ze 180 graden kan draaien en zijn in de breedte verstelbaar wat zorgt voor de juiste ondersteuning van je nek tijdens het rijden.