Speelgoed voor in de auto

Autostoel speelgoed

Autostoel speelgoed is ideaal op het moment dat je ergens naar toegaat met de auto en je baby of kindje gaat mee dan kan die lekker om zich heen kijken uit de auto of je kindje gaat soms slapen, maar als ze wakker blijven is het wel leuk dat ze zichzelf kunnen vermaken.

Meerdere kinderen en speelgoed voor in de auto.

Maar als ze ouder worden is het vaak wat moeilijker om ze bezig te houden zeker als je 2 of meer kinderen achterin heb zitten dan is er al gauw gekibbel onderling de ruimte achterin is vaak al wat minder waardoor er al gauw irritaties zijn.

Speelgoed voor in de auto.

Een spelletje op de Ipad of een boekje lezen dat gaat na een tijdje ook vervelen en dan kan je wel liedjes zingen, of “het is blauw en het is”  spelletje doen Een autostoel speeltje is dan vaak de oplossing om je baby of kindje in de auto verder bezig te houden De autostoel speeltjes zijn vaak wel verwisselbaar dus je kan ze ook aan de wandelwagen of thuis aan de box hangen.

Zeker als je op vakantie gaat of een wat langere rit moet maken met de auto voor een weekendje weg of een bezoek aan familie is het leuk om wat vermaak mee te nemen voor de kinderen.

Onderweg in de auto met een baby

Je baby gaat vaak in zijn autostoeltje in de auto slapen. Door het geroesemoes van de auto en de beweging gaat je baby vaak gelijk slapen het is wel zo leuk als de baby wakker word dat er wat te spelen valt.

autostoel speelgoed

Op het moment dat je ergens naar toegaat met de auto en je baby of kindje gaat mee in zijn autostoeltje of in zijn autostoelverhoger dan kan die lekker om zich heen kijken uit de auto of je kind gaat soms slapen, maar als ze wakker blijven is het wel leuk dat ze zichzelf kunnen vermaken.

Opbergen autostoel speelgoed in de auto.

Om het speelgoed of andere dingen die meegaan in de auto goed op te bergen kan je eventueel de Opbergtas autostoel gebruiken